dilluns, 8 d’agost del 2016

Ringstad - Bodo

És el segon dia a les Lofoten, i com deiem en la entrada anterior ens queden ganes per tornar-hi.

Sortim de la caseta de camp, de Ringstad, anem voltant per les Lofoten, pugem per la 820 fins a Sorland, vam continuar direcció cap a Melbu, abans d'agafar el ferry parem a fer el cafè de mig matí, com de costum un cafè aigualit, agafem el ferry fins a Fiskebøl, baixant del ferry ens venen ganes de fer un cafè a Svolvær, on havien fet durant tota la setmana el festival de Harleys més al nord d'Europa, per fi hem pogut sabotejar un bon cafè amb unes pastes boníssimes.






Svolvaer val la pena, centre de les Lofoten i punt de trobada per molts recursos turístics com les excursions per avistar balenes i ocells , sortim direcció Moskenes per agafar un ferry cap a Bødo.
Ens trobem amb la sorpresa que està ple i hem d'esperar el següent ferry, la qual cosa vol dir que ens hem d'esperar 5 hores, per si algú fa el mateix viatge, tingueu en compte que fins a 24 hores abans de la sortida del ferry es pot reservar per Internet. Per fer més curta l'espera aprofitem per dinar amb les provisions que portem a les motos.
I mentre esperem, algunes fotos de record.





Es sorprenent l'ordre que es respira a Noruega, fins i tot les gavines esperen tranquilament a la cua de forma ordenada.

 
Agafem el ferry a les 19:30h. i arribem a Bødo a les 23:30h., teníem la reserva a l'Artic Seasport, un càmping molt bonic a la vora del mar, però massa car.

Adéu Lofoten.....
 

1 comentari:

  1. Si home si... les Lofoten... Vosaltres si que ens les foteu, es veu ben clar en la foto que surt en Pep que és a Vic (Osonen).

    ResponElimina