dissabte, 6 d’agost del 2016

Botnhamn- Ringstad

Sortim del càmping de Fjordbotn, per fi avui no ens hem posat el traje d'aigua, hem de travessar l'illa de Senja. Fem uns quants quilòmetres i ens parem a un mirador de Bergsbotn que ens ofereix unes vistes espectaculars.





 Després de la imprescindible sessió de fotos, en parelles i conjuntament, ens dirigim cap al ferry a Grillefjord, que ens portarà fins a les illes Lofoten.



La arribada a les Lofoten per Andesnes ja pronostica que estem arribant a un paradís natural, la veritat es que n'hem quedat enamorats i si tenim ocasió hi tornarem per fer una estada amb més calma....hi ha molt per descobrir.


 Baixem a Andenes i anem a un supermercat per comprar el menjar per dinar, avui fa bo i farem picnic, ja en tenim ganes, i hem trobat una solució per escalfar-nos unes salsitxes...



 Després de dinar ens ve de gust fer un cafè, no vam tardar gaire a trobar un hotel amb unes vistes fantàstiques on oferien un cafè típic escandinau (com una camamilla, i no us esforceu en demanar un expresso ni un macchiato)
Després de rutejar per la carretera 820 arribem a Ringstad, un conjunt de cases vora el mar, tot i que ens han assignat una casa sencera a 4 km de recepció, ha estat una gran sorpresa, la casa és fantàstica amb llar de foc inclòsa, que aprofitem de bon grat!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada